Nyhedsbrev

MONETÆR OG PENGEPOLITISK REVOLUTION!

VI KRÆVER ET BANKVÆSEN MED FULD RESERVE!

FOLKELISTEN.DK OPFORDRER ALLE HÆDERLIGE OG HÅRDTARBEJDENDE DANSKERE TIL AT GØRE OPRØR IMOD BANK- OG FINANSSEKTORENS MONOPOLISTISKE OG SPEKULATIVE RET TIL AT PRODUCERE FIKTIVE ELEKTRONISKE KREDITPENGE. PENGE SOM DE IKKE HAR OG ALDRIG HAR HAFT OG SOM KUN HAR ET FORMÅL....NEMLIG AT UDHULE SAMFUNDET SAMT AT STJÆLE FRA SMÅSPARERNE FOR SÅLEDES AT FYLDE DERES EGNE OG DERES RIGE VENNERS LOMMER ENDNU MERE!

VI VIL SÅLEDES KRÆVE INDFØRSEL AF ET BANKVÆSEN MED FULD RESERVE HVOR DE (BANKERNE) TIL ENHVER TID KAN SVARE ENHVER SIT I FORHOLD 1:1.............INTET MINDRE! DET ER SLUT MED GEARING OG SPEKULATION FOR SAMFUNDETS PENGE!

DANMARK HAR HER EN GLOBAL MULIGHED FOR AT VISE VEJEN OG GÅ FORREST TIL GAVN FOR ALLE OS ALMINDELIGE HÅRDT ARBEJDENE DANSKERE,,,,MEN OGSÅ TIL GAVN FOR DET GLOBALE SAMFUND OG IKKE MINDST FOR VORES FÆLLES KLIMA.................OG NOK SÅ VIGTIG..........TIL UGUNST FOR SPEKULANTER, UGIDELIGE OG UDUELIGE FINANSFYRSTER OG LIGNENDE SKIDTFOLK,

FOLKELISTEN.DK VIL LIGELEDES HAVE "MØNTRETTEN" (HERUNDER DEN ELEKTRONISKE) I GRUNDLOVENS §26 TILBAGE TIL "KONGEN" DVS NATIONALBANKEN................INTET MINDRE!

JA VI ER LIBERALE....MEN BANKERNES OG FINANSMARKEDERNES FEUDALISTISKE OG MONOPOLISTISKE MISBRUG, STYRING OG TILRANING AF ET AF SAMFUNDETS FÆLLES GODER (PENGEAPPARATET) STRIDER IMOD AL LIBERAL TANKEGANG OM FRIE MARKEDSKRÆFTER OG FRIE OG ÅBNE MARKEDSVILKÅR!

VI SÆTTER SÅLEDES BANK OG FINANSSEKTOREN TILBAGE PÅ PLADS I DEN ALMINDELIGE KLASSISKE BANKSEKTOR HVOR MORAL OG ETIK ENGANG VAR KENDTE BEGREBER OG TILBAGELEVERER SÅLEDES NØGLERNE TIL PENGEPRESSEN, DEN FYSISKE SÅVEL SOM DEN DIGITALE, TIL NATIONALBANKEN.

LAD OS KOMME IGANG!

GERT LASSEN

Formand
FOLKELISTEN.DK
Folkelisten.dk - Det tavse flertals stemme - NaturLigVis ☼